Munkebo Oldboysklub

Om klubben
Nyt fra formanden 20.11.18
Privatlivspolitik
Formandens beretning.
Stilling (38 års)Slut
Stilling (45 års)
Stilling (50 års)Slut
Klubbens holdledere
Facebook.com
Vedtægter
Bestyrelsen
Sponsorer
Sponsorer til Munkebo cup
Billeder fra Danmark-Polen
Billeder fra landskamp.
Galleri

Sidst opdateret 20/11 2018

Nyt fra formanden 20.11.18

Hej Venner ��

Ovenpå den sidst rundsendte meddelelse herfra vedr. besparelser og banelukninger i Kerteminde Kommune er der sket det, at en eventuel lukning af vores bane på 'Svisseren' er 'skudt godt og grundigt til hjørne' det næste års tid eller flere ��

Det er jo glædeligt nok, men det ændrer ikke ved det faktum, at den kommende bestyrelse i vores dejlige klub, skal om ikke andet så i gang med at iværksætte et fremtidssikret alternativ, så der fortsat kan spilles fodbold for os på +30 i Munkebo.

Jeg kommer i den forbindelse lige til at kommentere på 'historien' om en nært forestående udstykning af vores bane til byggegrunde.

Jeg har selvfølgelig, når jeg hører den slags, 'stukket fingeren i jorden' forskellige steder, og jeg kommer altså til at konstatere, at det er den go'e gamle historie om at et menneske overhører to andres vision/ønsketænkning fortæller denne til fjerdemand, og straks har vi en sandhed - det har vi IKKE.

Der er kort sagt pt. ingen planer om udstykning af vores bane til byggegrunde, og vi står endnu en gang med den berømte historie om fjeren, der blev til 10 høns.

Jeg har stor veneration for medlemmer, der engagerer sig i vores fremtid som klub og kommer med konstruktive forslag i den forbindelse ��

Jeg har også om muligt endnu mere respekt for ytringsfriheden - MEN - det ville altså være dejligt, hvis man, i fald man ikke selv magter det, gav bestyrelsen chance og tid til at undersøge et rygte eller given sag og melde tilbage på dette, før rygtet viderekolporteres som en 'given sandhed'.

Jeg skal hilse og sige, at vi i bestyrelsen har andet at lave end at agere 'brandslukkere' på 'hear-say'.

Nå, men jeg vil så lige runde af med lidt positivt ��

Vi har i den forgangne weekend for 26'ende gang afviklet Munkebo Cup'en.

Stævnet blev igen-igen en afviklingsmæssig succés, og der skal herfra lyde en stor og dybfølt TAK til alle, der hjalp og bakkede op.

Uden jeres hjælp og opbakning intet stævne ��

Så endnu en gang STOR TAK og STOR RESPEKT herfra.
Det var vist i denne omgang alt herfra ��

Med sportslig hilsen

Fmd. Munkebo Oldboysklub

Jan Hansen